Welkom

Welkom op de pagina's van A.F.J. van der Dussen.


U treft hier een gecombineerde site aan met een drietal pagina's te weten, Privé, de S.V. AVRM en een gedeelte voor de “VISUEEL”. 


Na mijn toch wel drukke Natres tijdperk, 1983 t/m 1987 in een regulier peloton Tilburg 2 en in januari 1988 overgestapt naar het Muziekkorps van de Nationale Reserve, heb ik na 17,5 jaar dienst wegens functioneel leeftijd ontslag op 30 november 2000 met weemoed afscheid moeten nemen.


Tijd voor iets nieuws.

Ik was tot nu toe niet actief lid van de AVRM, omdat er i.v.m. de planning van de DFF en AVRM de activiteiten hoofdzakelijk op de zaterdag plaatsvinden.

Dit veranderde toen ik begin oktober 2002 voorzitter werd van het regiobestuur AVRM-Zuid.


Om vanuit de AVRM komende behoefte voor de Post Active leden onder ons, toch op militaire banen te kunnen laten schieten is hiervoor op 12 januari 2006 de Schietsport Vereniging Algemene Vereniging van Reserve Militairen (S.V. AVRM) opgericht.


De tweede pagina voor de S.V. AVRM bestemd.


Vanuit de S.V. AVRM ben ik in contact gekomen met de Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie (KNSA) waar ik de redactie van “VISUEEL” beheer, waarvoor de derde pagina bestemd is.Genealogie heeft altijd mijn interesse gehad.

Met internet en wat bezoeken aan archieven probeer ik een kwartierstaat van mijn familie te maken.

En hoe kan het anders, hiervoor is de Privé pagina een bestemd.


 


Aanrader

Deze site is ontworpen door
Jirikis & Valek
.

Dit jong startend, dynamisch en meedenkend bedrijf is te bereiken door onder rechts op de balk het JV logo aan te klikken.