DisclaimerDeze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld.
Echter fouten (in de verwerking van deze informatie) kunnen niet altijd worden voorkomen.
De eigenaar en ontwikkelaar van deze site zijn niet aansprakelijk voor de juistheid, volledigheid of effectiviteit van de aangeboden informatieteksten.

De eigenaar en ontwikkelaar van deze site sluiten iedere aansprakelijkheid uit voor alle schade, directe en indirecte, uit welke hoofde dan ook ontstaan, voortvloeiend uit of verband houdende met het gebruik van informatie, producten of diensten die via deze website aangeboden worden.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets uit deze website (informatie, graphics, foto's), mag op enigerlei wijze vermenigvuldigd worden zonder nadrukkelijke, voorafgaande schriftelijke toestemming van de rechthebbende.
De website en gebruikte materialen zijn eigendom van de eigenaar van deze website tenzij anders aangegeven. De gebruikte en ontwikkelde logo's en/of graphics zijn eigendom van resp. dhr. van der Dussen, Koninklijke Nederlandse Schutters Associatie, Algemene Vereniging van Reserve Militairen (AVRM) en Meneer Beer Producties©, een divisie van Jirikis & Valek Webconsultancy© en mogen in geen geval worden gebruikt op een website anders dan op deze website. De eigenaar van deze site heeft exclusieve rechten voor het gebruik van de ontwikkelde graphics.
Deze volledige site, inclusief grafisch materiaal, ontwerp en inhoud, is auteursrechtelijk beschermd.